Ludwig van Beethoven/Людвиг Ван Бетховен, 16 String Quartets/16струнных квартетов, Tokyo Quartet - 1999, MP3, tracks, 160 kbps. Жанр: Classic Quartet Год выпуска диска: 1999 Производитель диска: Токио Формат: MP3 Тип рипа: tracks Битрейт аудио: 192kbps Oпус. 018 no. 1 in F 1. Allegro con brio 2. Adagio affettuoso ed appassionato 3. Scherzo (Allegro molto) 4. Allegro
Oпус. 018 no. 2 in G 1. Allegro 2. Adagio cantabile 3. Scherzo (Allegro) 4. Allegro molto quasi presto
Oпус. 018 no. 3 in D 1. Allegro 2. Andante con moto 3. Allegro 4. Presto
Oпус. 018 no. 4 in C minor 1. Allegro ma non tanto 2. Scherzo (Andante scherzo quasi allegretto) 3. Menuetto (Allegretto) 4. Allegro
Oпус. 018 no. 5 in A 1. Allegro 2. Menuetto 3. Andante cantabile (variazioni) 4. Allegro
Oпус. 018 no. 6 in Bb 1. Allegro con brio 2. Adagio ma non troppo 3. Scherzo (Allegro) 4. La malinconia (Adagio) 5. Allegretto quasi allegro
Oпус. 059 'Разумовский' no. 1 in F 1. Allegro 2. Allegretto vivace e sempre scherzando 3. Adagio molto e mesto 4. Allegro (Русские темы)
Oпус. 059 'Razumovsky' no. 2 in E minor 1. Allegro 2. Molto Adagio 3. Allegretto 4. Finale (Presto)
Oпус. 059 'Разумовский' no. 3 in C 1. (Introduzione) Andante con moto - Allegro vivace 2. Andante con moto quasi allegretto 3. Menuetto; Grazioni 4. Allegro molto
Oпус. 074 'Harp' in Eb 1. Poco adagio - Allegro 2. Adagio ma non troppo 3. Presto - Piu presto quasi prestissimo 4. Allegretto con variazioni
Oпус. 095 'Serioso' in F minor 1. Allegro con brio 2. Allegretto ma non troppo 3. Allegro assai vivace ma serioso 4. Larghetto espressivo - Allegretto agitato
Oпус. 127 in Eb 1. Maestoso; Allegro 2. Adagio ma non troppo e molto cantabile 3. Scherzando vivace; Presto 4. Finale; Allegro con moto
Oпус. 130 in Bb 1. Adagio ma non troppo; Allegro 2. Presto 3. Andante con moto ma non troppo 4. Alla danza tedesca; Allegro assai 5. Cavatina- Adagio molto espressivo 6a. Grosse Fuge (orig. ending - now Op. 133) 6b. Finale [Rondo] - Allegro (new ending)
Oпус. 131 in C# minor 1. Adagio ma non troppo e molto espressivo 2. Allegro molto vivace 3. Allegro moderato 4. Andante ma non troppo e molto cantabile 5. Presto 6. Adagio quasi un poco andante 7. Allegro
Oпус. 132 in A 1. Assai sostenuto - Allegro 2. Allegro ma non tanto 3. Holy Song of Thanksgiving in the Lydian Mode 4. Alla marcia assai vivace - Piu allegro - atacca 5. Allegro appassionato - Presto
Oпус. 135 in F 1. Allegretto 2. Vivace 3. Lento assai e cantante tranquillo 4. Der schwer gefasste Entschluss - Grave - Allegro - Grave ma non troppo tratto 5. Allegro